RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-12-2017
Chimie
a fost răspuns
Completati pe caiete tabelul:
Vă rog ...dau coroană!
Răspuns :
Danutzaaaaa
Danutzaaaaa
04-12-2017
Eu am făcut în word....uite la fotografie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Suma Pătratelor A Două Numere Naturale Consecutive este Egală Cu 250. Aflați Numerele, Dacă Se Ştie Că Unul dintre Ele Este Cu 10 Mai Mic Decât Celălalt.
Pe Harta Sa Vlad A Desenat Drumul De Acasă La Școală Ca Pe O Linie Frântă Deschisă Formată Din Patru Segmente De Dreaptă A B = 4 Cm B C 1 Cm C D 2 Cm D E = 3 Cm
Calculati Cel Mai Mic Numitor Comun Al Fractiilor : 10 Supra 17 , 15 Supra 19 , 6 Supra 11.
9. Scrie, În Spațiul Propus, Un Dialog Din Patru Replici (două Argumente | 8 Și Două Contraargumente) Dintre Cele Două Prietene Vizate În Itemul Precedent, Care
Pentru Spectacolul De Circ Au Fost Vandute 1000 De Bilete Cu 294 De Bilete Pentru Copii Mai Multe Decat Biletele Pt Adulti. Cati Copii Si Cati Adulti Au Urmarit
2+3×9-6:3. Eu Nu În Teleg Ma Suge De Coi! :-)
Scrie Trei Sfaturi Pentru Momiță Din Textul Momița Şi Oglinda
(1,3) (2,1) 2. A Găseşte Literele Indicate De Coordonatele Următo (1,2) (8.2) 4,4 И (1,8) *(7,6) • (5,5) 5, (2,6) (4,5) *(8,8) Reprodu Desenele Din Imagine, În
1. A(adevărat) F(fals) • Numeralul Este Partea De Vorbire Care Arată Cine Face Actiunea. • În Propoziție Numeralul Poate Avea Funcţia De Subiect, Atribut, Compl
Consolidare 6 Calculaţi: