Răspuns :
-ultima carte citita a fost pinocchio. -imi aduc citeva parieri de rau despre el : minte si ca fuge de acasa cu necunoscuti. -aduceri de minte cind ia crescut nasul . - dar fara bagare de seama eu nu as face ca el.
La "..." sa scri o carte care ai citit-o sau care iti place.
-Buna ziua Doamna Bibliotecara! Am terminat de citit cartea "......"
-Buna,Cristian.Si cum ti s-a parut?
-Foarte interesanta. Actiunea era surprinsa intr-un cadru dramatic lasandu-ma in suspans. A cuprins drama,aventura si chiar si fictiune. Aduceri aminte mi-au ramas o mie .
-Ma bucur ca ti-a placut!Mai avem si acum copii pasionati de lectura se pare,iar tu esti unul dintre ei!
-Este cartea mea preferata! Am citit-o cu bagare de seama. Cu pareri de rau am adus-o inapoi deoarece nu am mai avut cand sa o mai citesc din nou.
-Nu este nimic,Cristian! Cand vei avea timp vei putea sa vi sa o reei.Mai doresti sa scoti o carte?
-Nu deocamdata. Multumesc! La revedere!
-Cu placere.La revedere
-Buna ziua Doamna Bibliotecara! Am terminat de citit cartea "......"
-Buna,Cristian.Si cum ti s-a parut?
-Foarte interesanta. Actiunea era surprinsa intr-un cadru dramatic lasandu-ma in suspans. A cuprins drama,aventura si chiar si fictiune. Aduceri aminte mi-au ramas o mie .
-Ma bucur ca ti-a placut!Mai avem si acum copii pasionati de lectura se pare,iar tu esti unul dintre ei!
-Este cartea mea preferata! Am citit-o cu bagare de seama. Cu pareri de rau am adus-o inapoi deoarece nu am mai avut cand sa o mai citesc din nou.
-Nu este nimic,Cristian! Cand vei avea timp vei putea sa vi sa o reei.Mai doresti sa scoti o carte?
-Nu deocamdata. Multumesc! La revedere!
-Cu placere.La revedere