RO Study
👤
Oorsyoorsy1
Oorsyoorsy1
04-12-2017
Matematică
a fost răspuns
E URGENT,AJUTOOR,DAU COROANA !!!
Răspuns :
Eleeweleew
Eleeweleew
04-12-2017
Ai rezolvarea în imagine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Bautura Care Sa Rimeze Cu Pravalie?
Alcatuieste Un Scurt Text De5-7 Randuri, Folosind Cuv.: Da-i Un Titlu Potrivit. Brad, Cetina, Iarna, Turturi, Gheata, Smarald, Padure, Iepuras, Troiene, Tinut
Extrageti Din Iarna Figurile De Stil De Vasile Alecsandri
Redacteaza O Compunere Cu Titlu,,Micul Meu Prieten",dupa Urmatorul Plan: 1)Locul Si Timpul In Care S-a Petrecut Intamplarea.2)Imprejurarile In Care Te-ai Cunosc
Cum Arata Raiul Pe Fundul Marii/in Zona Polara/intr-o Pestera/pe O Insula/intr-un Oras/intr-o Padaure Cam 5/ 10 Randuri La Fiecare Multumesc Anticipat!!
Incercuieste Raspunsul/raspunsurile Corect(e):Verbul A Chinui S-a Format Cu:a)sufix Verbal -ib)sufixul Verbal -uic)fara Sufix,fiind ImprumutatIn Enuntul :Covoru
Scrie O Compunere De 5-10 Randuri, In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Necesitatea Protejarii Mediului , Care Poate Fi Alterat Din Cauza Nepasarii Oamenilor.Aj
Ziceti-mi Si Mie Cate 3 Verbe Care Sa Arate:Actiunea:Starea:Existenta:si Dupa Ce Ziceti Acestea Trei La Fiecare Mai Vreau Sa Imi Ziceti Cate Un Verb La Moduril
Traduceti-mi Va Rog Propozitia In Engleza::Ana Are Doisprezece Ani Si Este In Clasa A Opta A .Parintii Ei Lucreza La O Farmacie.Ea Are Un Frate Pe Nume Antonio,
5 Ori 5 La Puterea 3 Ori (5 La Puterea A 2) Totul La 2 : 5 La Puterea 7 + ( 4 La Puterea 2 - 2 La Puterea 3 ) Ori 5 + 7 La Puterea 15 : 49 La Puterea 7