RO Study
👤
Luizalavricoy1aum
Luizalavricoy1aum
04-12-2017
Istorie
a fost răspuns
defineste notiunea capilati
Răspuns :
Nastiusa12
Nastiusa12
07-12-2017
Oras de resedinta in care isi au sediul organele supreme ale puterii de stat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Construi Un Triunghi Dreptunghic ABC,m(Â)=90°astfel Încat TgB=0.8?Explicati Cum.
Indoitul Unui Numar A Fost Marit Cu 3 ,iar Rezultatul A Fost Marit De 4 Ori.Produsul Obtinut,micsorat Cu 5,a Fost Micsorat De 9 Ori ,obtinandu-se 15.Care A Fost
Exprimati Opinia Despre Mesajul Poeziei Transmis(Nicolae Labis,Clont) Randuri 15-25
Alina A Scazut Doua Numere Si A Obtinut 374, Apoi Le-a Impartit Si Catul A Rezultat Fiind 8, Iar Restul 5. Afla Care Sunt Numerele La Care S-a Gandit Alina.
Exercitiul 3 Cu Urna Si Exercitiu 4 Cu Functia Va Rog
O Compunere Avand La Titlu Un Adverb Din Urmatoarea Lista:azi,ieri,maine,niciodata,totdeauna,bine,rau,acasa,aproape,departe,romaneste.Trebuie Folosita Comparati
Fie Un Triunghi Isoscel ΔABC Is M Miljocul Bazei [BC].Demonstrati Ca (AM Este Bisectoarea Unghiului <A
Heiiiii !!!! Ma Ajutatii ???? Mai Am Si Eu 3 Ex La Matematica Si Imi Termin Toate Temele Pentru Vacanta ! Le-am Facut Pe Restul Si Nu Le Inteleg Deloc ! Stati C
Doi elevi rezolva Probleme La Mate.Primul Rezolva Corect 20 de Probleme Din30,iar Al Doilea din 50 de Probleme Rezolva Corect 35.Care Dintre Elevi este Ma
Cum Se Determina Sarea Dintr-o Supa?