RO Study
👤
Laurențiu903
Laurențiu903
03-12-2017
Matematică
a fost răspuns
afla numerele necunoscute. a×7=84
Răspuns :
KCJ333
KCJ333
03-12-2017
a= 84÷7
a = 12
12×7= 84
Answer Link
Dienutsamea
Dienutsamea
03-12-2017
a= 84 : 7 =12 acesta este raspuns corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Nu Se Citeste Temperatura Imediat Dupa Ce Termometrul Este Pus In Contact Cu Corpul?
Alcatuieste O Compunere De 10-15 Randuri Despre Vara Folosind Cuvintele lan Cu Spicuri, Secetatori, Galbin Rau,
Alcatuiti Propozitii In Care Pronumele Demonstrativ Sa Fie Complement Indirect In Dativ Si Acuzativ. Va Rog Frumos !!!
1.Substantivul Duminica Are Accentul Pe:a) Ultima Silaba; B) penultima Silaba; C) Antepenultima Silaba.2.Alege Cuvintele Compuse Cu Prefixoide;scr
Ma Ajutati Sa Caut Importanta Lui Cuza In Realizarea Independentei. Va Rog Frumos
Heyy .... Puteti Sa-mi Dati Niste Informatii Despre Raul Mackenzie (de Unde Izvoraste , Ce Unitati De Relief Strabate , Unde Se Varsa ) ?????
Heyy .... Puteti Sa-mi Dati Niste Informatii Despre Raul Mackenzie (de Unde Izvoraste , Ce Unitati De Relief Strabate , Unde Se Varsa ) ?????
7 4 care Este Raspunsul 3 3
25la Puterea 34 Si 4 La Puterea 55 Cum Sa Le Demonstrez Ca Sunt Patrate Perfecte Iar 125 Sa Fie Cub Perfect Cum Se Demonstreaza??? :3 ^_^
Imi Spuneti Si Mie : O Scurta Compunere In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Importanta Fructelor In Alimentatia Zilnica ?