RO Study
👤
Deborahh
Deborahh
03-12-2017
Engleza
a fost răspuns
ce inseamna dear in Engleza?
Răspuns :
Popi789
Popi789
03-12-2017
draga baftabdhdhdhejejeje
Answer Link
Bie43
Bie43
03-12-2017
dear=draga
sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Gradina Cresc 50 De Tufe De Trandafiri.Radu Si Rodica Au Turnat Apa Fiecare Cite O Jumatate Din Tufe.In Final S-a Constatat Ca 3 Tufe Au Fost Udate De Ambii
•Am Si Eu,, Orugãminte:: Stie Cineva Care E Rezultatul Acestui Exercitiu-??-stiu Ordinea Efectuării Operatiilor,, Dar Nu Imi Iese::: (1000:10-350:10)+4:2×3-6:3×
3,5,6 Va Rog.........
Pentru 3 Minngi Fe Fotbalsi Patru Minngi De Tenis Sau Platit 182 Lei. Pentru 7 Mingi De Fotbal Si 4 Mingi De Tenis Sau Platit 382 Lei.Cat Custa O Minge De Fotba
Cometteaza Motto-ul Cine Va Patrunde In Sensul Muzicii Va Scapa De Ticalosenia In Care Se Tirasc Ceilalti Oameni .Muzica Trebuie Sa Fie Scinteia Ce Aprinde Focu
Identifica Imbinarile De Cuvinte Substantiv + Adjeciv Si Verb + Adverb.includele In Enunturi.
A) Dati 2 Exemple De Numere Prime B) Scrieti Divizorii Lui 30 Mai Mari Decat 5 C) Scrieti Divizorii Naturali Ai Numarului 12
Determinați Numerele Prime A Și B, Știind Cã A•b=74...???
Suma A Doua Nr Naturale Este 38, Iar Unul Împărțit La Celălalt Da Catul 13 Si Restul 2. Aflati Nr.
Un Dreptunghi Are Latimea De 18 Cm. Sa Se Calculeze Lungimea Sa, Stiind Că Daca Aceasta Se Mareste Cu 3cm Se Obtine Un Dreptunghi Cu Aria De 1260 Cm Patrati