RO Study
👤
Frumi111
Frumi111
03-12-2017
Engleza
a fost răspuns
exercitiul 1 am.nevoie urgent dau coroana
Răspuns :
Swoosh
Swoosh
03-12-2017
1) has got
2) can
3)can
4)havent got
5)ca
Answer Link
DariusGherman
DariusGherman
03-12-2017
1.b 2.b 3.c 4.a 5.b Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Descompuneti In Factori [tex] X^{2} [/tex] -xy -4 +2y2.Intr-un Bloc Sunt 18 Apartamente Cu 2 Sau 3 Camere , In Total Sunt 42 De Camere.Cate Apartamente Cu 2 C
Formați Propoziții În Care Cuvintele Următoare Să Fie Adjective(nu Utilizați Verbul ''a Fi'' Și Plasați Adjectivul Lângă Un Substantiv):asemenea,aşa,cumsecade,s
No,ma Ajutati La O Problema?punctul C Ma Intereseaza In Mod Special Celelalte Le-am Rezolvat!
Completati:padurile De Stejar Sunt .........raspandite,mai Ales,la ...........,iar Padurile De Fag Sunt ........,raspandite............va Rog Mult!
Intr-un Tarc Sunt 20 Oi Albe Si 13 Oi Negre.In Exteriorul Tarcului Pasc 12 Oi Albe Si 18 Oi Negre.Cate Oi Albe Sunt?Dar Negre?
S=1+3+3¹+3²+3³+3⁴+3⁵+·······+3²⁰⁰², CAT ESTE S
O Piramida Patrulatera Regulata VABCD Cu Toate Muchiilor Congruiente . Daca AB=4 Cm ,atunci Aria Laterala Este Egala Cu...;;;;;;
Se Da Textul''Cand Fu Sa Treaca Fata Pe Acolo, Unde Ii Iesi Inainte Balaurul Plesninal Din Roada Si Incolacindu-se:din Gurile Lui Iesea Vapaie De Foc Si Limbiil
Suma A Cinci numere Este 82.Daca Primul Numar Se Micsoreaza Cu 5, La Al Doilea Numar Adaugam 5, Pe Al Treilea Numar Il Marim De 5 Ori, Iar Pe Al Patrulea Numar
Calculati Ari Aparalelogramului ABCD Cu AB= 10 Si D (A,CD )=6 Cm