RO Study
👤
Denisabianca1
Denisabianca1
03-12-2017
Limba română
a fost răspuns
ANALIZATI CUVATUL cal mai fericit
Răspuns :
Alexandra3100
Alexandra3100
03-12-2017
Fericit-adjectiv,nr. Singular, genul masculin
Answer Link
Isretila2017
Isretila2017
03-12-2017
fericit=adj nr sg genul masculin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Înmulțire, Deinmultitul Se Mărește De 4 Ori Iar Inmultitorul Se Mărește De 3 Ori. De Câte Ori Se Mărește Produsul Numerelor Astfel Obținute Fata De Produsu
Copy The Table In Your Notebook And Put A Tick(√) In The Correct Box. Turn, Tell Your Partner. Va Roggg ,urgenttt
Dau Coroană!!va Rog Repede!!
Am Nevoie De Un Rezumat Al Legendei Cu Zeus Si Io (din Legendele Olimpului) Va Rog Rapid!
6. Alcătuieşte Câte O Propoziție În Care Să Existe:a) Subiect Simplu, Exprimat Printr-un Pronume Personal, Pers. A II-a Plural;b) Subiect Multiplu, Exprimat Pri
Analizeaza Atributele"Avea Ochii Albastri, Parul Inelat. Purta Si Zale Usoare, Si Niste Pinteni Frumosi (...) Lui Stefan Îi Placeau Cel Mai Mult Împrejurimile B
Temă1. Alcătuieste Propozitii În Care Să Foloseşti Cuvintele De Mai Jos.Subliniază Pronumele Personal Din Fiecare Propoziţie.i-a Zis, Îmi Pare, Îti Dau, L-am Vă
Formati Substantive Din Următoareleverbe. A (se) Rătăci A Zbura A Intreba A Veni A Visa A Obosi A Pluti A (se) Apleca A Răspunde A (se) Naşte
Formulează Răspunsuri La Întrebările Următoare Care Este Evenimentul Așteptat De Toată Lumea Cine A Scos Cazanul Din Atelier Cui Îi Sunt Adresate Laudele
Ajutați-mă Va Rog .