RO Study
👤
Zgubilitica3
Zgubilitica3
02-12-2017
Limba română
a fost răspuns
sinonim contextual pentru maiestos
Răspuns :
Andreeacerasela324
Andreeacerasela324
02-12-2017
maiestos=măreț, impunător,solemn, ceremonios, grandios, impozant, falnic
sper că te-am ajutat
Answer Link
ROWyck
ROWyck
02-12-2017
Grațios sinonim contextual
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VĂ ROG URGENT, DAU COROANA!!
● 22. Dintr-un Punct Exterior Unui Cerc De Centrul O Şi Rază R = 26 Cm Se construieşte O Secantă PB, B = 6(O), Şi O Tangentă PA, A € 6(O). Ştiind Că OP 40 Cm Ş
Problemă Rezolvată In Cadrul Unui Joc Olimpic Numit Curling, Sunt Lansate Pe Gheață, Către O Țintă, Corpuri Grele Din Granit. O Piatră De Curling Are 10 Kg Şi E
Observăm 1. Găsește Sinonime Potrivite Pentru Următoarele Cuvinte Din Text: Bal, Înveşmântaţi, Jarăşi, Mantie, Ghirlandă, Cavaler. Onează Forma Literară
Scrie Pentru A Obține Comparațiile Știulete Rumen Ca
Mit Tudsz Meg Magyarország Helyzetéről Cecey, Dobó És Bálint Pap Beszélgetésekből, ( Egri Csillagok)kérlek Ha Tudod A Választ Akkor Írj Vissza , Köszi Szépen
În Satul Lunca Prahovei Trăiesc 398 Femei(copile,mame Și Bunici) Și Vi 75 Mai Mulți Bărbați(băieți,tați Și Bunici).Din Totalullocuitorilor,256 Sunt Băieți,iar F
Cat Este 4*6*8*…*18=?
Rimas-bun Soume-parerea Despre Text ( Buratino), Continuind Gindul M-am Bucurat In Momentul Când M-a Pus Pe Gânduri Faptul Că . Textul Mă Face Să
5 74,8 Ubiectul II: Debit Volumic, Debit Masic Cunoscând Din Viața Cotidiană Expresii Ca Ebit Al Unui Râu, Debit Verbal, Gigel Şi Vasilică I Propun Să Determine