RO Study
👤
Daria123411111
Daria123411111
02-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex.16 nu îl inteleg.Ajutati-ma!!!
Răspuns :
Raresmunteanu0p0hmpb
Raresmunteanu0p0hmpb
05-12-2017
ai 2 coloane litere si cifre.
ex
la litera a iti da 300
la cifra 3 iti da 300
apoi trebuie sa completezi tabelul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7) Fie Prisma Triunghiulară Regulată Dreaptă ABCA'B'C' În Care Notăm Cu L Latura Bazei Și Cu M Muchia Laterală. Aflaţi Măsura Unghiului Format De A'A Și BC Dacă
Puteți Să Mă Ajutați La B,c,d ? Vă Rog Frumos !!!Am Nevoie Urgent.!
Trasati Graficul Si Determinati Proprietatile Functiei F: R - R a) F(x) = [tex]x^{2}[/tex] + 3 b) F(x) = 2[tex]x^{2}[/tex] - 1 c) F(x) = 3(x+2)[tex]^{2}[/tex] d
2. Scrie Titlul Unui Alt Text: • Despre Toamnă: • Scris De Dumitru Matcovschi: • În Care Personajul Principal Este O Fetiță: • În Care Printre Personaje Este Un
Indică Sinonimul Potrivit Pentru Verbul ,,a Fi" Din Enunţurile Următoare: 1) Cât Este De Când Nu Ne-am Văzut?2) Cât A Fost Tabloul?3) Copacul Sădit De Mine Este
Va Rog Ajutati Ma Cu Ex Astea
Lis Les Phrases Ci-dessous Et Reconstitue Les Deux Dialogues. C'est Vrai, Et Très Élégantes En Plus. Merci, Madame. La Coupe Est Jolie, Mais Je N'aime Pas Le Ja
Cuvinte În Franceză În Ordine Alfabetică Traduse În Română . Coroană ! Dar Să Nu Fie Numere Sau Verbe , Adjective Etc. Trebuie Să Fie Lucruri .
Pentru Ce Sunt De Folos Numerele Naturale În Societate
Determină Căldura Absorbită De O Bucată De Gheață Cu Masa M = 200 G, Căldura Specifică C₂ = 2100 J/kg-K, Aflată La Temperatura T₁ = -20 °C, Pentru A Se Transfor