RO Study
👤
Bibi3341
Bibi3341
02-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana
Ex 6
Răspuns :
2k17dde
2k17dde
02-12-2017
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propune Un Titlu-metafora Pentru Versurile Date , Motivându-ți, Într-un Enunț, Optiunea : Titlu Propus, Argumentarea??
Valoare Apropiata Rezolvare In C++ Cu If,else, While, For Va Rog, Dau Coroana Pasiunea Lui Cosmin Pentru Jocuri Video L-a Determinat Să Se Apuce De Programare,
Tamara Are 455 De Lei Şi Vrea Să Cumpere Un Laptop. Ea Observă Că Dacă Ar R Avea 37 De Lei, Ar Fi Prea Puțin, Iar Dacă Ar Mai Avea 39 De Lei, Ar Fi Prea Mult. C
Imaginaţi-vă Răspunsul Primit. Găsiți Mai Multe Variante De Răspunsuri .,,istețe", Gândindu-vă La Următoarele Detalii: Ce Puteau Vedea? Ce Puteau Auzi? • Pe Ce
Am Probleme Cu Subiectul 2. Si Daca Vreti Si B.
Riu 5. Selectează Din Text Câte Trei Cuvinte Din Fiecare Categorie Gramaticală Învăţată (substantiv, Adjectiv, Pronume, Verb). Folosește-le Pentru A Scrie Câtev
Numele Țărilor Cu Statut De Membru Cu Drepturi Depline Numele Țărilor Cu Statut De Membru Asociat
5/137 Transcrie Cinci Substantive Din Poezie . Cu Ajutorul Lor , Scrie Un Scurt Text În Care Să Povestești Despre O Plimbare În Pădure . VĂ ROG ÎMI TREBUIE ACU
Grădina Noastră Are Forma De Dreptunghi Cu Lungimea De 6 M Și Lățimea De 4 M. Tata Face Gard. Câți Metri Va Avea Gardul, Dacă Lasă Pentru Poartă 1 M?Rezolvare V
Transcrie Următoarele Replici, Respectând Așezarea În Pagină Și Despărțirea Cuvintelor În Silabe La Capăt De Rând. Subliniază Părțile De Vorbire Indicate, Folos