RO Study
👤
Sandruluciana
Sandruluciana
02-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Planul de idei la povestea frunza
Răspuns :
Dorofteimarylep02rwx
Dorofteimarylep02rwx
02-12-2017
este despre frunza insasi de cand apare,cum creste in picaturile de roua si este adapost pt.o pasare si dispare cand este lovita de aripa acesteia.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heyy! Ati Putea Va Rog Să-mi Spune-ți Cum Se Spune In Engleza La : Ati Putea Va Rog Să-mi Verificați Contul ? Dau Coronița
Va Rog Sa Imi Spuneti O Propozitie Cu Un Numeral Cardinal ,nume Predicativ In Dativ Si Una Cu numeral Fractionar ,subiect In Nominativ
Punctul Culminant Din Textul,,Ulita Copilariei''
Dă Exemple De Cuvinte Derivate Cu: -prefixe Sinonime (ne , In.) -sufixe Ominime Extra-(exterior),extra-(superior.) -sufixe Antonime (sub , Supra.) -sufixe Paron
Compune O Problema Care Se Rezolva Prin Urmatorul Exercitiu: 276×3+276×5=
Va Rog Mult.....Care Este Morala Si Invatatura Desprinsa Din Textul ,,Bunica.. De Barbu Stefanescu Delavrancea?
Va Rogggg Sa Imi Ziceti Cuvantul Din Acest Paragraf Care Are 2 Forme La Plural, Fiecare Cu Sensul Sau! Dau Coronita Raspunsului Cel Mai Corect Si Cel Mai Rapid!
Ma Ajutati Si Pe Mine? Va Rog!!!
Sens Asemănător Pentru :mahale,crasme,au Gătit Paralele,zălog, Crasmar, Camaradului Osandit.
Daca Din Jumatatea Unui Nr Scadem Un Sfert Din El Obtinem 15supra 2, Numarul Este: