RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-12-2017
Matematică
a fost răspuns
e=?
-2e+50=3e
Ajutor !
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-12-2017
-2e+50=3e
⇒50-2e=3e
⇒50=3e+2e
⇒50=5e
⇒e=50/5
⇒e=10
Sper ca te-am ajutat ! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
TEMA ESEU:EMOȚIILE MELE!Identificarea Emoțiilor.Care Vă Încurcă Și Care Va Ajută E Urgent Dau Coroniță Și Mă Abonez
2 Lucrati În Perechi! Scrieți Succesiv Literele Corespunzătoare Variantelor Corecte De Răspuns, Apoi Citiți Cuvântul Obținut. Explicați Semnificația Acestui Cuv
Poți Numi Trei Exemple De Arii Naturale Protejate Din Țara Noastră? Repede Vă Rog, Dau Coroană!!!
Alcătuieşte Un Text Din 6-7 Enunțuri Cu Titlu "Lecțiile De Curaj Oferite De Cărți" (noțiunea De Curaj, Referită La Cel Puțin Doă Cărți Şi Mesajul Transmis De Ac
13 Se Consideră Sfera S(O, R) Şi Punctul A = S(O, R). Punctul M Este Situat În Interiorul Segmentului OA. Planul A, Care Conţine Punctul M Şi Este Perpendicular
Să Demonstrez Importanța Uneltelor În Viața Omului.Vă Rooooog!!
EXERCITIUL 3!!! 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Triunghi dreptunghic În A Cu ACB 30°. Punctul D Este Proiecția punctului A Pe Dreapta BC Şi Punctul
Alcatuiește Un Enunț Imperativ În Care Substantivul Muntean Sa Aiba Funcția Sintactica De Circumstanțial De Scop
Imitrebuie 4 Versuri Cu Rima Pentru Povestea Mica Sirena
Dintr Un Balot De Pânză O Pătrime Din Lungimea Acestuia S A Folosit Pentru O Confecționarea Unor Cămăși Bărbătești 2/5 Din Restul Cămășii De Damă Iar Restul Pen