RO Study
👤
Crisena
Crisena
01-12-2017
Matematică
a fost răspuns
AJUTORRR DU CORONITAA
Răspuns :
Tivlicaemanuela
Tivlicaemanuela
01-12-2017
Doar ex 6 l-am rezolvat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O PRIETENA ARE NEVOIE DE AJUTOR EU NU STIU SA O AJUT CINE MA AJUTA I DAU CEL MAI BUN RASPUNS!!!!!!!! SUMA DINTRE VARSTA UNUI COPIL SI VARSTA TATALUI SAU ESTE
Creeaza Doua Propozitii In Care Cuvintul,,creanga" Sa Fie Substantiv Comun,apoi Substantiv Propriu.
O Strofa Dintro Poezie Care Sa Descrie Un Moment Al Zilei. DE 2-4 VERSURI.
Stiind Ca A+b=215si B+d=115 Aflati A-b+c-d
Imi Cer Scuze Pentru Greseala De Acum Citeva Minute. Cerinta Era Un TRIFTONG Care Sa Contine Grupul EOA.Multumesc Inca O Data
Fill In The Blancks Using The Words:pudding,loaf,poultry,snack,main Meal,noodles,triangular,dumplings,steak.a)Will You,please,go To The Shop And Buy A ....... O
Tatăl Și Fiul Au Suma Vârstei De 48 De Ani. Tatăl Este De Trei Ori Mai În Vârstă Decât Fiul. Peste Câți Ani Vârsta Tatălui Va Mai Mare Decât Vârsta Fiului?Mulțu
Write An Essay Of Between 220-260 Words Explaining How Much You Think The Statement "A Healthy Body Means A Healthy Mind.You Can't Have One Without The Other" I
La Ce Timp Este Verbul Privea Din Urm Propozitie?Domnul Privea La Mine Cu Niste Ochi Osteniti.
Alcatuiti Va Rog Cat Mai Multe Propozitii Cu "De", "a" Si "o"cu Valori Morfologice Diferite Si Precizati-le.