👤

dau coroana Eseu pasiunile mele pe viitor

Răspuns :

Fiecare din noi are cel putin o pasiune. Este acel lucru care te poarta catre o alta lume, o lume de vis, in care tu esti in rolul principal,acel lucru la care nu vrei sa renunti.Imi place sa colectionez timbre, sa citesc, sa dansez, sa scriu poezii, sa ma joc jocuri pe calculator, sa navighez pe internet.Avand in vedere ca sunt o fire care efectiv nu poate sta intr-un loc, trebuie in permanenta sa am ceva de facut, sa fiu activa.Pentru mine cititul este o pasiune.Efectiv cand citesc, traiesc fiecare moment descris de autor.Pe viitor mi-as dori sa ajung o mare scriitoare,iar cartile mele sa fie citite de foarte multe persoane.Povestile pe care am sa le scriu as vrea sa fie un exemplu pentru cei ce le citesc.Sa le ofer sfaturi prin tot ceea ce am sa scriu.
Pasiunile mele pe viitor

Eu pe viitor ma.m gândit să mă fac medic,dar. aș vrea să fiu și educatoare.
Nici nu mă gândesc căci mai am un an și termin facultatea,nu știu ce să fac cu viața mea,dar am câteva iedei care mă pot ajuta,poate pot fi un Director la cadrul Didactic din București am auzit că se plătesc foarte mulți bani pentru cine se oferă,trebuie să mă gândesc mai din timp. e jumătate anului de facultate,gata știu imediat ce o sa termin facultatea o să mă duc acasă la Ploiesti și de acolo peste doua,trei luni voi pleca la Bucuresti să imi fac o cariera in viata.
As vrea sa devin ceva in viata asta,cat o am eu!!!