RO Study
👤
Sologiucestera9
Sologiucestera9
30-11-2017
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu prutul
Răspuns :
Printesaliviacfr
Printesaliviacfr
30-11-2017
Am privit prutul cum curgea limpede. Succes!!
Answer Link
Arianna10000
Arianna10000
30-11-2017
Eu am văzut Prutul limpede.
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In XOy Se Dau Punctele A(1,4) , B(2,1) , C(3,a) . Determinati Numarul Real A , Astfel Incat Punctele A,B Si C Sa Fie Coliniare.
Analizati Verbele: Suntem, Este, Esti, Antreneaza, Place, Veniti, Sustineti, Asculta, Ofer. RAPID !!!!!
Descrieti In Zece Rânduri Un Cățel, Folosind Cel Putin Şase Adjective
Gaseste Toate Numerele De Doua Cifre Care Au Cifra Zecilor Egala Cu Cea A Unitatilor
Ai Primit De Ziua Da O Bicicleta. Povesteste-i Prietenului Tau Aceasta ,,intamplare'' Care Te-a Bucurat Mult. Compunerea Trb Sa Fie De 10-15 Randuri
Construiti Triunghiul ABC Incate M(<A) =90 AB =4CMAC=3CM. CONSTRUITI ANALTIMEATRIUNGHIULUIABCSI PRECIZATICARE ESTROETOCENTRUL
Problema Prin Metoda Grafica. Intr-un Cos Sunt 120 Oua De Gaina Si Rata. Cate Oua Sunt De Fiecare Fel Daca Ouale De Gaina Sunt Cu 30 Mai Multe Decat Cele De Rat
Un Dialog Cu Vanzatoarea/vanzatorul In Franceza !!!PLS DAU CORONITA!!!
Problema Prin Metoda Grafica. Pe Un Lac Sunt 50 Nuferi Albi Si Galbeni. Cei Albi Sunt De 4 Ori Mai Multi Decat Cei Galbeni. Cati Nuferi Sunt?
In Lanturile Trofice Scurte (de Exemplu, Alga -> Purice De Apa -> Crap) Se Acumuleaza Mai Multa Energie In Ultima Veriga Decat In Lanturile Lungi (de Exem