RO Study
👤
Valentina139
Valentina139
29-11-2017
Engleza
a fost răspuns
add the right question tag :
Răspuns :
Cosmi09
Cosmi09
29-11-2017
2. Won't she? 3.did she? 4. Didn't we? 5. Aren't they? 6. Doesn't she? 7. Don't you? 8. Shall we? 9. Is it? 10. Am I not? 11. Will you? 12. Don't you? 13. Isn't she?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Descompusa In Produs De Factori Expresia(x²+2x+1)+3x(x+1) Este:2)Cea Mai Mica Valoare Pe Care O Poate Lua A=x²+6x+15,unde X Este Un Numar Oarecare,este:3)(1+√
Determinati Numărul Natural N*mai Mic Sau Egal* Cu Care Trebuie Amplificată Fractia 4/9 Pentru A Obţine O Fractie Echivalentă În Care Suma Dintre Numărător Şi N
1)Fie Expresia E(a)=√(a-3)²+|a-1|+2|-a|.Efecatund Calculele ,pentru A=1,vei Obtine:2)Fie Expresia E(x)=x²-5x+6+(x+2)(x-3).Valoarea Expresie Pentru X=2 Este Ega
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(2,1) Si B(-1,2). Sa Se Determine Coordonatele Punctului CapartAB Astfel Incat CA/Cb=2.
Spunetimi Va Rog Cum Se Afla Multimea Numerelor Rationale
Heii , Ajutati-ma Va Rog! :) :*1) Triunghiul ABC , M<(A=90 De Grade)Ad _|_BCD Apartine BC 2) AD=6 CMDC=9 CMBD = ?3)AB=6AC=8BC=10AD= ?
Am Nevoie Urgent Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Cine Imi Poate Da Rezumatul De La Marin Sorescu- "Greierele Si Furnica"?
Alcatuieste. Trei. Propoziti in. Care. Verbul. A. Mangaia. Sa. Aiba. Mai. Multe. Intelesuri
Salut!Cum Se Numeste Personajul Al Carui Nume Este Prezent In Titlu?Multumesc!