RO Study
👤
200501
200501
29-11-2017
Matematică
a fost răspuns
va roggggggggg frumos ex 9
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
29-11-2017
a) 8/14=4/7
b) 9/15=3/5
c) 9/18=1/2
d) 18/54=1/3
Answer Link
Daiana77
Daiana77
29-11-2017
a) 8/14
b) 9/15
c) 9/18
d) 18/54
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza O Compunere Cu Titlul Sosirea Primaverii Si Cu Cuvintele Vestitor,zglobii,stralucitoare,au Inmugurit,zburda,ei,adie,veselie,ghiocel,iarna
Heiii ! Am Nevoie De Ajutoor >.<.. Deci..: Arătaţi ce Sens Au următoarele construcţii şi expresii din text: -în ruptul Capului -zgârie brânză -a-şi lua zi
Semnificatia Titlului Romania Pitoresca De Vlahuta Si Nostalgia Mircea Cartarescu....imi Trebuie Azi...va Rog!!!!!!!!!
Desenati:a) Trei Puncte Situate Pe Aceeasi Treapta (colinare); B)trei Puncte Nesituate Pe Aceeasti Treapta (necolinare)
Heiii ! Am Nevoie De Ajutoor >.<.. Deci..: Arătaţi ce Sens Au următoarele construcţii şi expresii din text: -în ruptul Capului -zgârie brânză -a-şi lua zi
Daca Suma A Doua Numere X Si Y Este 55 Si Xsupra 2=y Supra 3, Sa Se Afle X Si Y
Am Nevoie De O Fraza In Care Sa Existe O Prop. Secundara Subiectiva Avand Ca regent Un Verb Predicativ.
Faceti O Compunere Cu Dialog Intre Un Copil Si Un Animal !
Media Geometrica A Doua Numere Este 15. Stiind Ca Unul Dintre Numere Este 9,aflati Celalalt Numar
Afla Nr. Naturale Din Care Se Scade 215 Pentru A Se Obtine La Rezultat Nr Impare Scrise Cu Trei Cifre Identice Mai Mici Decat 700