RO Study
👤
Ceausescu123
Ceausescu123
29-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Aflati numarul (ex 2)
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
29-11-2017
Am atasat rezolvarea!
Enuntul e putin gresit (numaratorul e modulul diferentei numerelor de la numitor)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Cuvintele Cu Sens Opus Prieten, Placere,incepe , Cald, Se Duc, Plins, Rece, Termina, Se Intorc, Trist, Ras,dusman
Vă Rog E Urgent Îmi Trebuie Până La Ora 11:00
Problema De Logica3 Pisici Maninca 3 Soriceiin 3 Minute. 100 De Pisici In Cit Timp Maninca 100 De Soricei. A) 100 Minuteb) 3 Minutc) 300 Minutd) 1 Minut
Subliniaza Propozitia Scrisa Corect. În Moldova Creste Floarea-soarelui Macii Sunt Flori Foarte Frumoase. Ana Si Maria Au Strins Cimbru,
-Bunicule, Am Auzit Astăzi Un Proverb: „Cine Nu Arebătrâni, Să-și Cumpere". Noi Ne Bucurăm Că Te Avempe Tine, Că Ne Dai Sfaturi Și Ne Îndrumi Mereu.-- Ce Frumos
O Propozitie Dupa Schema PS+P+S Si PS+S+P PS= Parte Secundara P= Predicat S= Subiect
1. Puneţi În Evidenţă Caracterul Amfoter Al HSO3 - prin Reacţiile Acestuia Cu Apa, În Aşa Fel Încât Să Se Comporte Ca Acid, Intr-o Reacţie Şi Ca Baza În Alta.2
Vreau La Exercitiul 3 Pls Mai Repede Dau Coroana
Clasificarea Substantivului 1.Dupa Formă. A)simple ;b)compuse; 2.Dupa Înțeles. A)comune;b)proprii.Vă Rog Frumos Ajutor Urgent Vă Roggg
E Urgent!!!! Multumesc1. Welches Wort Passt Nicht? Streich Es Durch. 1. Training _ Olympia _ Wettkampf _ Match2. Fußball _ Volleyball _ Snowboard _ Basketball3.