RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-11-2017
Fizică
a fost răspuns
In ce se masoara tensiunea la mecanica? Repede pls.
Răspuns :
Ra2532362
Ra2532362
29-11-2017
Newton supra metru patrat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.Propune Trei Măsuri Care Le Vei Întrprinde În Timpul Declanșării Unui Cutremur De Pă- Mânt Dacă Te Afli La Școală. Cum Vei Proceda După Sfârşitul Seismului
Care Este Vb Predicativ, Și Cum Se Determina?
Cati Litrii De Apa Sunt Intr Un Rezervor Paralelipipedic Cu Aria De 6m² Si Care Se Ridica Pana La Înălțimea De 10m, Stiind Ca Înălțimea Totala A Rezervorului Es
2. Identifică Trăsăturile Morale Ale Persoanei Prezentate In Fragmentul Urmator. Flavia Este Cea Mai Mică Din Grupul Nostru De Prieteni. De Fiecare Dată Când Ne
Bună! Am Nevoie Să Mă Ajutați! Alege Personajul Preferat Din Textul TAKE, IANKE SI CADÂR De Victor Ion Popa Și Rezumă 2 Secvențe In Care Apare. Eu L-am Ale
Va Rog Frumos Sa O Rezolvati Pana La 4 Si Jumătate Va Rog Mult Cu Desen Va Rog
1.Pentru Reactia A->2B, Se Dau Datele:t(s) [A] Mol/l0 0,230 0,05Calculati V De Reactie In Functie De Concentratia Lui A. Cat Va Fi Viteza In Raport
În Antichitate, Au Fost Identificate La Un Moment Dat Trei Tipologii Umane: „iubitorul De Înțelepciune”, „iubitorul De Victorii” Și „iubitorul De Câștig”. Ident
3 - {x=N/ _ «N} * B-{XEN/ _18 EN EN Şi ΕΝ X+1 2x-1 2. Fie A = A = 5 Pct. A) Determinați Elementele Mulţimii A 5 Pct. B) Determinati Elementele Mulțimii B 5 Pct.
Caminul Cultural Serios Sau Serioasa. Forma Corecta Va Rog