RO Study
👤
Jojo63
Jojo63
29-11-2017
Limba română
a fost răspuns
dati 3 exemple pentru Diateza simpla
Răspuns :
Soarecos1979
Soarecos1979
29-11-2017
Eu cant la flaut.
Eu cantam la vioara.
Eu voi canta la pian.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizează O Compunere Cu Această Temă La Istorie Imaginează Ți Că Sunteți Negustori Pe Drumul Mătăsei În Anul 2017 Înainte De Cristos Realizează Un Jurnal De C
Daca Un Biciclist Se Deplaseaza Cu Viteza V=5m/spe O Distanta De D=10km. Calculati Intervalul De Timp In Care A Parcurs Aceasta Deplasare In Ore Si Secunde Repe
Subiectul Al II-leaScrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Caracterizezi Un Personaj Din Textul 1 Sânziana, Zmeul- Precizarea A Două Date De Id
Care Sunt Etapele De Prelucrare A Firelor Pentru Țesut?
Precizează Valoarea Verbelor Subliniate În Propozițiile Următoare:valoarea Verbului (predicativ,copulativ,auxiliar) *eu *voi* Lua Notă Bună La Test.*eu *voi* Să
Reprezentanți Grafic Functia F(×)=2×+4
4. Exprimă Un Punct De Vedere În Le- Gătură Cu Interdicția Magistraţilor De A Face Parte Dintr-un Partid Politic. A. De Ce Crezi Că Legea Prevede O Asemenea Int
6. Întitulează Imaginile, Argumentând Ideile Proprii. Rezolvă Sarcinile Propuse. Titlul a) Argumentează Printr-un Enunţ, Ideile Tale, Privind Titlul. b) Cine Es
Află Cu Cât Este Mai Mare 9 Decât Numerele 0 3 2 4 1
De Ce Credeți Că Voi Vorbiți Fără Să Afle Cum Trăiau Oamenii Ocaua Lui Cuza De Dumitru Almas