RO Study
👤
DayyaQeen
DayyaQeen
28-11-2017
Istorie
a fost răspuns
ce purtau Dacii în războaie și de ce?
Răspuns :
Faneuu96
Faneuu96
14-09-2018
Daci purtau armuri făcute din Fier oțelit ,Sabi (Paloșuri)cu inscripția Dacică și Steagul în formă de lupo-Dragon
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvinte Cu Sens Asemanator Pentru Incremenit
Rezolvați Inecuația: [tex] \frac{3x^{2}-2 }{ X^{2} -1} \ Textgreater \ 0[/tex] Cum O Rezolv Complet? Rezolvare, Intervalele Lui X Care Sunt? Eu Am Încercat Cev
O Compunere Despre Familie
Cum Scrieti Numarul 8 Ca Suma De Numere Naturale Nenule Diferite Doua Cate Doua , In Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat El Din Fata ? URGEEENT !
Gaseste Cuvinte Prietene Pentru : Nestemate, Imbie, Arzator, Invaluie, Zgomotul, Luntre Si Punte, Simpatic, Povesti, Intelepte, Special.
Imi Trebuie Si Mie O Poezie Despre Copilarie Dar Fiecare Cuv Din Fiecare Vers Sa Inceapa Cu Literele Acestea: C O P I L A R I A
Cit Va Fi 5.500 Euro In Ruble Si In Lei. Va Rog Astept Raspunsul
Un Atelier De Croitorie Avea De Lucrat 127 De Costume Pentru Copii Is De Tree Ori May Multi Costume Pentru Adults .Cite Intrebari See Pot Pine In Legatura Cu Ac
Redacteaza Raspunsurile Primite De La Un Scriitor (real Sau Fictiv), Caruia I-ai Adresat Urmatoarele Intrebari. Comenteaza Posibilele Raspunsuri Ale Acestui Int
Va Rog Dati-mi Cinci Perechi De Sinonime Ce Desemneaza Obiecte De Care Ai Nevoie In Expeditie