RO Study
👤
Ailedkpntztrl
Ailedkpntztrl
28-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculati : 2 supra √2 -√2
Răspuns :
GabeG
GabeG
28-11-2017
2/√2 - √2 = 2√2/2 - √2 = √2 - √2 = 0 (Am simplificat 2 de la numitor cu cel de la numarator dupa rationalizarea fractiei).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Schimba Numarul Verbelor:aprinde, Mergea, Se Opri, Nu A Rasarit, Zboara, Dezbracata
Exercitiul 3 Si 4 Va Rog Frumos
Diametrul Este Egal Cu 6 Cm Pi = 3 Cm Trebuie Sa Se Calculeze Acea Fasie Gri Daca Unim Ca In A Doua Poza Ne Da Un Cerc Cel Putin Asa Mi-a Zis Profesoara
Nu Inteleg Cum Sa Rezolv Acest Exercitiu. Imi Cere Sa Arat Ca Pentru Orice X Real Avem Relatia De Mai Sus.
Cum Se Calculeaza Aceasta Limita ?
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate, Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima: Printre Haiducii CANTATI De Baladele Poplare SE NUMARA
Construieşte O Frază Formată Din Două Propoziţii În Care Să Existe O Propoziţie Subordonată circumstanţială De Scop Introdusă Prin Conjuncţia Subordonatoare Să.
Exercițiul 7,vă Rog!!
La O Fabrică, Chibritele Sunt Ambalate În Cutii Paralelipipedice Cu Lungimea Egală Cu 48cm, Lăţimea 240 Mm Şi Grosimea 0,1 Dm.(5p) A) Aflaţi Volumul Unei Cuti
O Scoala Are 8 Sali De Clasa. In Fiecare Clasa Sunt 14 Banci De Cate Doua Locuri. Cati Elevi Pot Fi Promiti In Acea Scoala ? De Cate Banci Mai E Nevoie, Daca In