RO Study
👤
Chioru4
Chioru4
28-11-2017
Geografie
a fost răspuns
ce del de campie este campia brailei?
Răspuns :
Adrianapiturcaoxkd1t
Adrianapiturcaoxkd1t
28-11-2017
Câmpia Brăilei este una din cele mai frumoase câmpii,plina de verdeață și insecte și animale care asteapta sa fie cunoscute!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Imi Faceti Si Mie O Compunere In Care Imi Invid Invatatoarea La Ziua Mea??sa Fie De Vreo 15-15 Randuri!!
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Paralelogram Ce Are Aria Egala Cu 30 Cm Patrati Si Laturile De Lungimi 6 Cm,respectiv 10 Cm .
Expresia 49x La A Doua - 28xy + 4y La A Doua
Care Sunt Personajele Negative Si Pozitive Din Opera Cinci Paini?care Sunt Insusirile Lor
Calculeaza Perimetrul In Hectometrii Al Unui Triunghi Cu Dimensiunile 12087 Mm , 0,567km , 59,7 Dam , va Rog Frumos S
Daca A+b=3, Atunci N=a(a-1)+2ab+b(b-1)
Demonstrati Ca Nu Exista Numere Naturale X,astfel Incat: 5x+1024=abcd7
O Persoană Cumpără Două Terenuri Alăturate, Unul Cu Suprafaţa De 200 M² Sub Formă De Pătrat. Celălalt Cu Suprafaţa De 300 M² Sub Formă De Dreptunghi, Astfel Înc
Puteti Sa Imi Faceti Si Mie O Compunere In Care Imi Invid Invatatoarea La Ziua Mea??sa Fie De Vreo 15-15 Randuri!!
1)Scrieti Numerele Naturale Cel Mult Egale Cu 130, Care Au Exact Opt Divizori.2)Determinati Nt Natural n , Stiind Ca:a) N+4 Este Divizor Al Numarului 18b) 18 Su