RO Study
👤
Frn
Frn
27-11-2017
Biologie
a fost răspuns
Importanța ecosistemelor de pădure pentru om.
Răspuns :
Mihaimih1
Mihaimih1
27-11-2017
In natura rolul padurilor este pt a asigura stabilitatea pamantului, (din cauza defrisarilor au loc alunecari de teren.)
Asigura adapost si hrana animalelor.
Asigura materie prima pentru prelucrarea lemnului.
Un lucru foarte important transforma dioxidul de carbon in oxigen vital pentru sustinerea vietii.
"Efectul de răcorire al unui singur copac este echivalent cu efectul a 10 aparate de aer condiționat de cameră, în funcțiune pentru 20 de ore pe zi
- Un copac plantat astăzi în partea de vest a casei va însemna o reducere de 3% a consumului de energie în cinci ani, 12% economie în 15 ani.
- Un singur rând de copaci reduce poluarea cu particule cu 9-
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Numărul De 10 Ori Mai Mic Decât 100 000??
Va Rog Ajutati Mae La Fizica
Cine Ma Poate Ajuta? Am Tot Incercat Si Imi Da Diferite Rezultate. Heelp
Explică Modul De Formare A Unui Cuvânt Obținut Prin Compunere Și A Unui Cuvânt Obținut Prin Derivare Din Secvența : Venea Pe Lângă Bucătăreasă Și-i Da Ei Ajutor
10!16/6 = 9612Darius A Realizat Următorul Desen, Reprezentând Distantele De La Oraşul Său La Cel Al Bunichonanlui Alex (verişorul Său) Și Al Lui David (prietenu
Prima E La Algebra (Ex: 1 , 2 ,3) Si A Doua E La Geometrie (Ex:1 , 2 ,3 ,4 ,5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 Imi Trebuie Repede!
Buna, Cineva Care Sa Ma Ajute Cu Exercițiile Astea La Română? Urgent Va Rog
Rezolvati Va Rog 3. C). Merci
Vă Rog Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine Cu Acest Exercițiu.Dau Coroană Și 5 Stele.Mulțumesc ^^
Ajutordau Fundaaaaaaaaaaaaaaa