RO Study
👤
Comclavio
Comclavio
11-01-2015
Matematică
a fost răspuns
care este impatritul nr 200?
Răspuns :
Emacrisan29E
Emacrisan29E
11-01-2015
200:2=100 părerea mea,sper că ți-am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma În Baza 10 Și Determina Cifra A__ __5a+a4=1001100'' '' '' '' '' '' '' '' '' '(2)Ajutor Repede Va Rog!!!!!!!!!
12. Reproduceţi Şi Completați Tabelul :
Scrie Ce Denumește Fiecare Cuvânt Din Următoarele Propoziții Ploaia Deasă Udase Florile Albe Înmiresmate Din Gradina Zânei Florilor Ajutorrr
Tema: Alege Un Animal Si Scrie Etapele Acestuia Cand Crește *va Rog E Tema La Științe*
Dau Coroană Cine Mă Poate Ajuta? Urgentttt-localizare-clima-perioada -cauza (inundației)
21 O Livadă Sau Plantat 1235 Cireși Vișini Cu 135 Mai Mulți Iar Caiși Cât Cireși Și Vișini La Un Loc Câți Pomi Sau Plantat În Livadă Vă Rog Dau Coroană Vă Rog
Asociatinotiunile Din Coloana A Cu Cele Din Coloana B. 1. Membrana A) Aspect Vascos 2. Nucleu B) Inmultirea Celulei 3. Citoplasma C) Aparare 4. Cloroplastele D
Scrie Un Scurt Text Cum Ar Trebui Sa Te Comporti Cu Parintii, Atunci Cand Ei Vorfi Batrani Si Ei Vor Fi Maturi
Determina Nr Naturale Împărțite La: A)5, Se Obține Catul 3 Și Rest 1 b)8, Se Obține Catul 0 Și Restul 2 C) 12,se Obține Catul 19 Și Restul 10
Comparand Numerele: √144 Si 2√3 Obtinem :