RO Study
👤
Maroa486
Maroa486
27-11-2017
Matematică
a fost răspuns
6la puterea 321 + 1 este divizibil cu 5
Răspuns :
MicMic
MicMic
27-11-2017
321 nu se divide cu 5 pt ca criteriul de div cu cinci daca ultima cifra este 0 sau 5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie URGENTA De Ajutor!!!! O Prisma Dreapta Cu Baza Patrat. Lungimile Muchiilor AB Si AA' Sunt Direct Proportionale Cu 3 Si 6. Aria Totala A Prismei Este
Comentati In 4 Randuri Expresia : timpul Este Cu Atat Mai Scurt Cu Cat Este Mai Fericit...
-Aratati In Care Dintre Enunturile De Mai Jos Cuvantul Iar Este Adverb. Ne Vom Intalni Iar Maine. Maria Coase, Iar Ion A Plecat La Antrenament. -Formati Cu Aju
Cine Imi Spune Si Mie O Definitie A Verbului Si A Substantivului De Clasa A Cincea . Iar La Verb Si Modurile Cand Si Cum Se Pun Mod Indicativ,gerunziu,supin , E
Ce Inseamna,, Pence" In Engleza
La O Tipografie Sau Tiparit Sau Tiparit 907 Carti.ele Au Fost Puse In Pachete De Cate 10 Carti Iar 7 Carti Au Ramas Neambalate.cate Pachete Sau Facut
Explică Înţelesul Expresiei "copii Cu Suflet Milos". Din Poezia În Ziua De Paşte De Elena Farago.
Împart La 7 Suma A Patrunumere Consecutive Și Obțin 12 Rest 6.Care Sunt Numerele?
Cuvântul „Mariei” Să Fie Subiect Într-o Propoziție
Cum Se Traduc Propozitiile De Mai Jos ? (Din Romana In Franceza) Eu Simt Parfumul Florilor. Ea A Plecat La Paris Noi Am Plecat Cu Trenul In Gradina Sunt Flori