RO Study
👤
Faraon57
Faraon57
27-11-2017
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna propozitie subordonatoare
Răspuns :
Ily22
Ily22
27-11-2017
O propoziție subordonatoare este o propoziție care nu are sens propriu ci depinde de alta. In alte cazuri primul cuvânt al unei astfel de propoziții este o conjuncție subordonatoare, adverb relativ (când, cum, unde) sau pronume relativ (care).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Formulează Propoziții În Care Subiectele Să Fie Exprimate Prinsubstantivele Care Pot Înlocui Expresiile:părere De Răunebagare De Seamăaruncătură De Ochizgâri
5p 5. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Trapez În Care, AB || CD, AB> CD, ADC = 90°, Iar Bisectoarea (AE, A Unghiului BAD Este Perpendiculară Pe BC. (2p) A)
2. A După Modelul Alăturat, Desenează Desfăşurareaunui Cub Cu Muchia De 4 Cm.• Colorează Cu Aceeaşi Culoare Feţele Opuse.Decupează Desfăşurarea, Apoi Construieș
Capat? Motivează!Realizează Scheletul De Recenzie Pentru Fragmentul Citit DirToate Pânzele Sus, De Radu Tudoran.
21. Un Triunghi Isoscel ABC (AB = AC) Are Lungimea Bazei Egală Cu Lungimea Laturiiunui Pătrat Înscris Într-un Cerc Cu Raza De 12√2 Cm, Iar Laturile Congruente A
5Dă Exemple De Imagini Vizuale Şi Dinamice Din Textur Citit.imagini VizualeCorabia S-a Lovit De Un Banc De Nisip"imagini Dinamice,,Valurile S-au Ridicat Uriase
Corectează Greşelile Din Enunțurile Următoare:Sta Dupe Noi Toată Ziua.plä Şi Una Compusă.La Granița Între România Şi Bulgaria Se Află Fluviul Teresant.Dunareint
Are Trei Laturi Si 3 Unghiuri Cum Se Numeste
Salut, Ma Ajuta Cineva Cu Aceasta Problema La Anatomie
Analizează Verbele Din Textul De Mai Jos. Am Cumpărat O Tabletă. Prietenii Mei Au Admirat-o. Bunicul A Folosit-o Şi El.ptr Clasa A V-a Va Rog Am Nevoie Urgent!D