RO Study
👤
Bongo35
Bongo35
27-11-2017
Matematică
a fost răspuns
54,25:10 Rezultatul in fractie zecimala
Răspuns :
Ggrebelean1
Ggrebelean1
27-11-2017
54.25:10=5.425
Sper ca am ajutatt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Împădurirea Unui Deal Sau Folosit 169 De Puieți De Tei Și De Fag Dacă Sar Fi Plantat Cu 36 Mai Mulți Tei Atunci Numărul Lor Ar Fi Fost O Pătrime Din Numărul Fag
15,16 Ma Poate Ajuta Cineva?
Află Perimetrul Paralelogramului 123 M Și 75 M
Un Teren De Sport De Formă Dreptunghiulară Are Perimetrul De 640 M Lungimea Lui Este De 3 Ori Mai Mare Decât Lățimea Care Sunt Dimensiunile Acestui Teren
Punctele Încercuite Va Rog
Fie Functia F:[-1,1]->R, F(x)= [x - [tex]\frac{1}{2}[/tex] ], Unde [] Reprezinta Partea Intreaga.a)Sa Se Expliciteze Legea De Corespondenta A Functie F.b)Sa
Blide Sätze. 1.Freitagnachmittag;wir;am;zusammen;auf Den Sportplatz;gehen 2.Dienstag;die Schule;anfangen;9.00 Uhr;am;um 3.Abend;fernsehen;nicht So Gern;Anna;an
1) Un Țăran Mai Are Pentru Vaca Sa Hrană Pentru 20 De Zile. După 5 Zile, El Mai Cumpără Un Vițel Care Consuma Zilnic Jumătate Din Cât Consumă Zilnic Vaca. După
F: R->R , F(x) = 3 Cos2x Ce Funcție Este Împartă Sau Para ? Și Va Rog Sa Îmi Arătați Exact Cum Se Face Sa Pot Rezolva Pe Celelalte . Mulțumesc .
Calculați Compoziția Procentuală Molara A Următoarelor Amestecuri De Gaze : a)amestec De CH4 Și O2 Cu Masa Molara Medie M=28,8 G/mol