👤
Ingrid39
a fost răspuns

prezinta familia care tocmai s.a mutat langa tine si din casa caruia se aud tot timpul zgomote stranii

Răspuns :

Nekfey
Este duminică și astăzi în ziua de duminică lângă noi s-a mutat o nouă familie,prima dată m-am dus i-am întampinat am vorbit cu cei doi copi ai familiei,adică o fată și un băiat,am comunicat cu ei,ne-am jucat,dar seara se auzeau zgomote stranii,adică foarte înfricosătoare și ciudate!!!Totul se auzea de parcă zici că prin casă umbla o fantomă,iar apoi se auzeau prafuri de parcă cineva ar fi dat cu parfum în casă din o anumită cauză...  
Nemaiputând aștepta m-am dus grăbită fără să îmi pese să văd ce fac ei încât se aud zgomote atât de înfricosătoare și ciudate...
Când m-am dus în casa lor totul era normal,iar mama lor dădea din greu în casă cu parfum...Atunci eu i-am întrebat:
-De ce se auzeau zgomotele alea atât de ciudate???
-Acela nu era un sunet,ci mă jucam eu cu telecomanda mea,care face
zgomote încât crezi ca în casă este o fantomă!Zise băiețelul.
-Bine,dar de ce se auzeau acele zgomote ciudate de praf?Întreb din nou eu.
-Aa,păi cum ne-am mutat de putin timp vrem să dam cu parfum prin toată casa ca sa fie foarte frumos mirositoare.Îmi spuse de data asta fetita.Iar eu auzind aceste lucruri am plecat,si am înteles de ce s-au auzit zgomote ciudate din casa noilor vecinii.