RO Study
👤
Cartofmov
Cartofmov
27-11-2017
Biologie
a fost răspuns
Recunoasteti animalele!
Exercitiul 2
Ecoligie
Răspuns :
Xristianasavou
Xristianasavou
27-11-2017
Primul este lăcuste de apa , al doilea otin, al treilea scoica breasla iar al patrulea scorpion.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Diferenta Dintre Eseu Si Comentariu?
Care Este Diferența Dintre Forță Și Greutate?
3.1 (5p). Din Suma Pe Care O Are, Ana A Cheltuit Două Cincimi În Primul Magazin. După Ce A cheltuit 42 RON În Al Doilea Magazin, A Constatat Că Mai Are Un Sfert
Am O Întrebare, Dacă La Română La Examen Am Luat 4.35,și La Mate 4.50 Aș Putea Merge La Un Proifil De Liceu?
In Sistemul De Coordonate XOy Sunt Reprezentate Punctele A(3,-2) Si B (-1,4). Fie M Mijlocul Segmentului AB. a) Determinati Coordonatele Punctului M. b) Fie Q
Determinați Cifra X,in Fiecare Dinte Cazurile:a)(5x+24) Divizibil 2;dau 20 De Puncte+coroană!!Cel Mai Rapid Răspuns Primește Coroana
Greierele Și Furnica-Jean De La Fontaine -Rezumat
3.3 (5p). Se Consideră Mulțimile A = {z € 2 | 13r - 11 < 3}, B = {x €R | 2(x + 1) + 1 <5}. EZ a) Arătați Că Cel Mai Mic Element Al Mulțimii A Este 0. b)
3. Cel Mai Important Vierme Pentru Agricultură Este: A. Rầma; B. Viermele De Gălbează; C. Viermele Alb.
Vă Rog Să Mă Ajutați Dau Coroană;)))Determinați Ultima Cifră A Numerelor B=7+7²+7³+.....+7⁴³c=3⁰+3¹+3²+3³+ ......+3⁴²d=8+8²+8³+......+8⁸⁸