RO Study
👤
Bebe3737
Bebe3737
11-01-2015
Limba română
a fost răspuns
Adjectiv pentru fulgi
Răspuns :
Stefypu
Stefypu
11-01-2015
pufosii
albi
imaculatii
Answer Link
Bacioianu
Bacioianu
11-01-2015
Cadeau niste fulgi mari!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-un Cerc De Centru O, Coardele AB Și BC Sunt Congruente.Demonstrati Că <AOB Congruent <BOCVa Rogg
Construiește Triunghiul ABC Și Înălțimile Sale În Fiecare Dintre Cazurile: a) AB=5cm, ≤B=100°,AB=7cm. b)AB=9cm, AC=6cm,≤90°. c)AC=10cm, ≤A=50°,≤C=60°. d)AB=5cm,
Ma Puteti Ajuta Ajuta,va Rog?
Urgeeent! Imi Trebuie Doar Incheierea/ Concluzia Da Chiar Nu Stiu Cum Sa O Fac Sa Fie Destul De Lunga!
REZUMATUL PERSONAJULUI JULIAN DIN CARTEA MINUNEA SCRISA DE R.J. PALACIO (URGENT DAU COROANA)
Am Nevoie La Exercițiul Patru. Tabelul Este Cel Din Imagine, Deasupra Exercițiului. Aș Dori Pentru Bufniță, Liliac, Arici Și Regina Nopții. Aștept Și Alte Exemp
Am Nevoie De Mesajul Narativ Din Textul De Mai Jos!
Scrie Un Text Creativ În Care Personajul Principal Să Fie Un Fluture Preferat. Alege Un Titlu Dintre Următoarele: O Minune Colorată, Prietenul Florilor, Călător
2 Lectura Imaginii. Observă Cu Atenție Tabloul Alăturat. • Identifică Personajele După Titlul Tabloului. Ce Fac Ele? • Ce Alte Personaje Sunt Reprezentate? Care
10. Analizeaza Pronumele Si Adj Pronominale Din Text Indicand Cazul Si Functia Sintactica.Peretii Casei Imi Sunt Plini De Drame In Care Prieteni Mei Nu Vad Nim