RO Study
👤
Dafss
Dafss
27-11-2017
Limba română
a fost răspuns
propune un titlu adecvat textului scris de tine
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-11-2017
O opera de arta Compoziția mea coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezentati Semnificatia Drumului Din Incipitul Textului, Incipitul Fiind: De La Ineu Drumul De Tara O Ia Printre Paduri Si Peste Tarini Lasand La Dreapta Si La
Ce Rol Au Adjectivele Pronominale De Intarire In Obtinerea Expresivitatii Textelor ?
Va Rog Mult Dati-mi Si Mie Niste Exercitii La Romana Despre Subiect! CLASA5. Nu Imi Trebuie Usoare Dar Nici Prea Grele. Va Rog Urgent!
Precizati felul Subordonatelor Din Frazele De Mai Jos:Despre Ce M-ai Intrebat Se Vorbeste Mult. E Usor Sa Vorbesti. Se Spune Ca Munceste Mult.E Usor Sa Vorbest
Numiti Un Domeniu Generator De Meserii Si Profesii Noi Apoi Descrie Specificul muncii Unei Persoane Care Desfasoara O Meserie , Perofesie Sau Ocupatie Noua . M
Eseu Despre Libertate
Cateva Caracteristici Ale Lui Nae Grimea Din "D'ale Carnavalului" De I. L. Caragiale, Va Rog?
Construește Un Dialog Din Șase Replici În Baza SituațieiAndrei Vrea Să-i Cumpere Mamei Un Buchet De Flori. El Solicită Sfatul Florăresei.
Cine Imi Raspunde La Urmatoarea Intrebare In 2 Randuri in Engleza (sau Romana Daca Vreti): *do You Sometimes Dream About Great Holidays ?
Cuvantul ''marti'' E Substantiv Comun Sau Propriu ?Rog Raspuns Stiintific.