RO Study
👤
Cipueugen
Cipueugen
11-01-2015
Engleza
a fost răspuns
Care sunt verbele tobe si to have
Răspuns :
Micutaprinces
Micutaprinces
11-01-2015
To be I am You are He/ she/ it is We are You are They are To have I have You have He/ she / it has We have you have They have
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pls. Urgent. Dau Coroana
Argumentați Citatul “ Cât Timp Respir , Sper “ Sa Fie Cti Mai Lunggg Va Rog Dau COROANA
3Calculează În Două Moduri, După Model:Model:3x (4 + 6) = 3 X 10 = 30sau | 3 X (4 + 6) = 3 X 4 + 3 X 6 = 12 + 18 = 305x (6 + 3) =7 X (4 + 5) =8 X (4 + 4) = ((RA
Imi Trebuie Va Rog :,(
15. Scrie Numerele De 2 Cifre Care Au Proprietatea Că Diferenta Dintrezeci Şi Unităţi Este 0.
6. Calculează Cu Cât Este Mai Mare Produsul Numerelor 9 Şi 1 Decât Produsul Numerelor9 Și 0.
Treceți Verbul A Face La Modul Vindicativ,timpurile Imperfect,și Prezent Și Perfect Compus.(singular Și Plural)
3. Tiroida:1. Este Aşezată În Spatele Traheei2. Are Greutate De 30 Miligrame3. Nu Este Bine Vascularizată4. Secretă Hormoni Cu Iod
B. Citește Cu Atenție, Apoi Răspunde Cerinței De Mai Jos: Redactează Zece Reguli Pentru O Învățare Eficientă. Poți Folosi, La Alegere, Verbe La Modul Imperativ,
Cristian Se Gândește La Un Număr, Îl Împarte La 6 Și Obține Câtul 9 Şi Restul Cel Mai Mare Posibil.La Ce Număr S-a Gândit?VĂ DAU 45 Puncte Așa Am Pus