RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-11-2017
Matematică
a fost răspuns
determinați valoarea de adevăr a propozitiei
Răspuns :
Semaka2
Semaka2
27-11-2017
a) adevarat
b)fals
c) adevarat
d)adevarat
e) asevarat
d)fals
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unirea Principatelor Române S-a Imfaptuit Prin...a Lui Alexandru Ioan Guza,ca Domn Al Moldovei Si Al Țări Românest.în Puncte Puncte A Fost Ales La 5 Ianuarie 19
Care Sunt Efectele Lipsei De Apa Asupra Rinichilor?
Alcătuiește Câte Un Enunț Cu Fiecare Cuvânt Subliniat În Text,astfel Încât Fiecare Cuvânt Să Aibă Un Înțeles De Cel Din Text.Va Rog Frumos
Numiți 3 Reguli De Comportament În Caz De Canicula Vs Rog Ajutați-mă Este Foarte Urgent!
Va Rog Rapidd Am Nevoieeeeeeeeee Va Roooggg
Cifre Magice Din Basmul Tinerete Fara Batrinete Si Viata FaraAici Este Basmul: Moartehttps://www.povesti-pentru-copii.com/petre-ispirescu/tinerete-fara-batranet
Victor Dorește Să-și Petreacă Vacanța În Delta Dunării. Drumul Dus-întors Îl Costă 80 De Lei, Cazarea 1760 De Lei, Iar Croazierele Cu 190 De Lei Mai Puțin Decât
Redactează O Pagină De Jurnal În Care Sa Ți Exprimi Trăirile Legate De Câștigarea Unui Trofeu Sportiv
Imi Puteti Spune O Carte In Care Personajul Principal Este Elev Si Nu Se Pricepe La O Anumită Materie
X 15 Cum Îți Explici Faptul Că Un Canar Vorbește? Ce Figură de Stil Este Utilizată Pentru A-i Da Acestuia Însușiri umane? X16 Care Sunt Trăsăturile Fizice Ale C