RO Study
👤
Fixil
Fixil
27-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Transcrieți și completați tabelul:
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-11-2017
sper sa te ajute.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sorina Coase In Jurul Unei Fete De Perna, In Forma De Patrat Cu Latura De 50 Cm ,un Snur. ce Lungime Are Snurul Folosit ? Dar Daca Ar Coase La 7 Fete De Perna L
Afla Numarul Necunoscut...a -42:7+2=7......28+72:b+12=48........47-56:c-11=29......(56+16:2):8+d=18
Va Rog inpartit La 4 Da Citul 172 Si Restul 1
Intr-o Punga Sunt Bilede Trei Culori.Dintre Ele, 1 Pe 3 Sunt Rosii, 3 Pe 4 Din Rest Sunt Albe , Iar Cele 12 Au Ramas Sunt Negre. Cate Bile Sunt Din Fiecare Cul
Suma A Doua Numere Natural Este 3564.Daca Impartim Primul Numar La Celalalt Se Obtine Catul 208 Si Restul 11.Sa Se Afle Numerele.
Desenati Doua Segmente Care Sa Aiba Un Singur Punct Comun
Subliniati Va Rog Predicatele Verbale Si Nominale Din Urmatorul Text: Ziceam Ca Eu Sint Un Zmeu Si Tu Esti Un Nazdravan Din Basme.Eu Am Furat Fata De Imparat Si
Trei Markere Si Doua Gume De Sters Cantaresc Impreuna 105,95 Grame. Determinati Cat Cantareste Un Marker Daca O Guma De Sters Cantareste 17,5 Grame. Dau Coronit
Un Grup De Turisti Parcurge Un Traseu In Trei Zile Astfel : In Prima Zi Un Sfert Din Lungimea Traseului,a Doua Zi Jumatate Din Rest Si Inca 1,5 Km,iar A Treia Z
Alcatuiti Rezumatul Nuvelei ,, Doua Laturi '' . Mersi :**