RO Study
👤
Elisuca
Elisuca
26-11-2017
Matematică
a fost răspuns
a*b=49 b*c=27 c*a=12
determina a*b*c
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-11-2017
c×a=12-> c=12:a
a=49:b
b×12:(49:b)=27
12b:49:b=27
13b=27×49
b=11
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG URGENTTTTTT DAU COROANA PLS DAR VA ROG SA FIE FARA FOR PLSPLSPLSPLSPLS #3284 Pbinfo 65 Puncte(multe Puncte Va Rog Am 20 De Minute) Cerința Se Dau N Numer
3. Precizează Felul Pronumelor Prin Care Sunt Exprimate Complementele Directe tabelul De Mai Jos. Am Văzut-o În Librărie. Pe Dumnealor I-am Salutat. Pe Ai Mei I
ESTE URGENT!!! Scrieti Formarea Moleculelor De H2, C1, HCI, Si H2OSe Dau Masele Atomice Ah=1, AC1=17 Si AO=8
Scrieti In Spatiul De Mai Jos Limbile Oficiale Din America De Sud Si Dati Exemplu O Tara Din America Unde Se Vorbeste
Care Este Produsul Reacţiei Următoare?
Va Rog Am Nevoie REPEDEEE !!!Dau Coroana!! Si Ma Abonez La Cei Care Ma Ajuta!!
Alcătuiți Un Minieseu Intitulat"Rolul Sucului Pancreatic În Digestie",folosind Informația Științifică Adecvată.
Vă Rog Ajutați-mă Repede Dau 40p+coroana Și Ma Și Abonez!!Repede!!Exercițiul:Alege 4 Obiecte Ale Elevului Unul Masculin,2 Feminin Și Unul La Plural.Realizează O
Pentru 6 Televizoare Și 8 Mașini De Spălat Este Necesară Suma De 11799 RON Iar 1 Televizor Și 1 Mașină De Spălat Costă 1603 RON Care Este Prețul Unui Televizor?
De Ce Nu Se Sudeaza Sinele De Cale Ferata Si Trebuie Lasata Intre Ele Un Rost? Repede Va Roggg