👤

scrieti o scurta compunere despre o experienta personala care a avut osemnificatie deosebita pentru voi ,in sensul descoperirii propriilor voastre calitati sau limite

Răspuns :

intro zi eu am fost la scola iar la poarta scoli era un om al strazi tota lume rade de el avand 1 ora paiz am inceput sa varbesc cu el si el mia spus poveste lui apoi eu am sunat un prieten si el a venit la luat iar dupa o luna el a venit acolo si mia multumit ca lam ajutat in acel timp atunci eu iam strans man si am plecat mai departe ai in ziua de azi mai tinem legatuta
Este ora de desen:
-Copii, azi vom desena cu mainile!
Toti ramanem uimiti:
-Ce tareeeeeeeee!
Ne apucam de lucru. Toti incepusera sa picteze, cu exceptia mea! Nu stiam ce sa fac...doamna vine la mine si imi zice:
-Ai putea face un pom, o vaza! Orice vrei! Numai fa ceva.
Nervoasa am inceput sa arunc cu pensula culori pe foaie. Dintr-o data imi aud o colega:
-Ce frumos ti-a iesit! Wow!
Ramanand placut surprinsa imi continui activitatea...insa, nu dupa mult timp doamna vine la banca mea, ridica foaia si zice:
-Uitati copii, asta este arta! Bravo! Felicitarile mele!
Dupa ce i-am multumit doamnei, aceasta a zis ca va pune pictura mea la expozitie! Din acea zi mi-am aflat o alta calitate...desenul!
Sper ca te-am ajutat!