RO Study
👤
Adyta
Adyta
26-03-2014
Matematică
a fost răspuns
care sunt nr care impartite la 6 dau catul 24
Răspuns :
Gigimihabia
Gigimihabia
26-03-2014
144:6=24pppppppppppppppp
Answer Link
Gossipgirl
Gossipgirl
26-03-2014
D=i*c=6*24=144
Impartirea fara rest :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A Supra 3 Este Egal Cu B Supra 5 Este Egal Cu C Supra 8 Și 2a+3b-c=52.Aflați Numerele A, B Și C
În Figura 2 Este Reprezentant Un Romb ABCD, Cu AB=10 Cm Si M(unghii ABC)=120 Grade. A) Aratati Ca Perimetrul Rombului ABCD Este Egal Cu 40 Cm. B) Arătați Că Lun
Se Dau Urmatoarele Egalitati.fara A Schimba Ordinea Cifrelor,puneti In Casete Semnul "+","-",":",'•" Si Paranteze Pentru A Obtine Propoziti Adevarate: A) 1
Dau Coroană!!!!!!!!!
Triftongul Poate Fi Si Diftong In Urm Exemple:mescioară, Trăgeau, Ghiocei, Sau Nu Stiu Eu Sa Le Despart Bine In Silabe.. Mie Mi Se Par Primele Doua A Fi Trifton
Imi Spuneti Va Rog Toate Subst Si Toate Vb Dim Primele. 2 Strofe
1.Suma A Doua Numere Este 733.Afla Numaruol, Stiind Ca Al Doilea Este Cu 7 Mai Mare Decat Dublul Primului Numar. 2.Suma A 3 Numere Naturale Este 797.Al Doilea
Numerele Naturale A Si B Sunt Proportionale Cu 2 Si 5 . A) Aflati Cat La Suta Reprezinta A Din B B) Determinati Numerele Stiind Ca A 2a+3b =57%
Vă Rog Frumos Să-mi Ziceți Și Mie Subiectele Din Textul De Mai Jos. Baloanele Se-nalță, Se-nalță Și Ne Ridică-n Sus Ca Într-o Balanță. În Jurul Nostru Vom Auzi
Exercițiile 3,4 Și 5 Va Rog.