👤
Oli321
a fost răspuns

Va rog ajutați-ma!!! Scrie o compunere reflexivă din care sa reiasă sentimentele din postura voastră de elev. Dau coroană.

Răspuns :

Să fi un elev , atat geniu cat si mai puțin geniu , este o ocazie unica in viață pe care o trăiești numai câțiva ani , sa fi elev este atât plăcut cat si ne plăcut . Plăcut deoarece atunci când înveți avem niste sentimente de a ne mai documenta puțin , de la biblioteca , de pe internet si cărțile de acasă etc , dar si minunata uniforma cu acele culori splendide , dimineața cand te trezești de alarma ceasului pe care ai puso pt a învăța la diverse materii este cat de cat greau sati forțezi corpul sa se trezească . Școală nu este atât de plăcut din punct de vedere deoarece cum spuneam mai sus nu-ți poți forță corpul sa se trezească dimineața de la alarma ceasului pe care ai puso pt a învăța , nu este plăcut sa înveți atunci când nu ai chef , iar apoi sa iei note mici pt ca nu am învățat pr ca neam avut chef , nu este plăcut sa ai note mici , nu este plăcut sa ramai corigent / repetent .
Bucurate de acești ani atât grei cat si ușori pt ca mai târziu o sa recreați si o sa regretam cu toți ca nu mai școală sa ne crete profesori si parinti pt ca nu am învățat si am luat note .