RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-11-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog va dau coroana plus 30 de puncte
Răspuns :
MariaOlivia2103
MariaOlivia2103
26-11-2017
Folosirea ghilimelelor se aplica când se citează un text.Punctele de suspensie se folosesc atunci când vorbitorul face pauză sau lăsa cititorul în suspans.
-am luat din alta sursa explicatia-
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB||CD Are AB=24cm Si CD=12cm . Stiind Ca Înălțimea Trapezului=12 Cm Aflați: a)Aria Si Perimetrul Trapezului b)Aria Triunghiului COD
Valorile Si Functiile Lui Și
În Anul 1848, O Mare Parte A Europei A Fost Cuprinsă De....... (Este Vorba De Revoluția Din 1848)
Ce Este Particularitatea ? Va Rog Rapid X Dar Corect Dau 100 De Puncte Ma Abonez Si Dau Coroana
Va Rog Sa Ma Ajutați Fiindcă Am Nevoie Neapărat!!! Dau Coroana Promit!! Ex:3! Calculați Aria Unui Dreptunghi De Lungime L Și Lățime L, În Următoarele Cazuri: a)
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate, Menționând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: Care Va Rămâne Fidelă Crezului De A Crea H
Să Se Afle Z Aparține Lui C Din |z|+z=1+ Radical Din 2 +i
Ioana Coloreaza Paginile Unei Carti Astfel: Prima Si Ultima Pagina Cu Rosu Iar Intre 2 Pagini Colorate Cu Rosu Sunt Patru Pagini Colorate Cu Albastru. Numarul P
VA ROG URGENT DAU COROANA Pe ( R,o) ; Xoy =2x+3y-7 .Sa Se Studieze Daca Legea De Compoziție Internă "o" Este Asociativă VA ROG URGENT DAU COROANA
Bună! Mă Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu? Nu Este Foarte Urgent, Deoarece Este Temă De Vacanță!Și Îmi Puteți Explica Când Se Folosesc Cele Două?