RO Study
👤
Alexuta2233
Alexuta2233
26-11-2017
Limba română
a fost răspuns
explica a patra strofa și ultima
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-11-2017
Poetul vrea sa ne vorbeasca in a 4 strofa ca anii trec repede dar amintirele raman iar in a 5 srofa el inca mai cauta copilarie îi e dor de padure de tot
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am De Facut Un Referat Cu Profesia Care Vreau Sa O Am. Ce Pot Spune Despre Gamer?
Cat Fac 2*2:2*8:2:2+1
La Un Magazin Alimentar S-au Umplut Cu Fidea 60 De Pungi De Cate 1 Pe 2 Kg Fiecare .cate Kg De Fidea S-au Pus In Aceste Pungi ?
Am Nevoie De Ajutor.Construiti 4 Propozitii In Care Sa Se Afle Complemenete Indirecte Exprimate Prin Pronume In Genitiv Sau Dativ,cu Prepozitie Sau Locutiune Pr
Se Consideră Expresia E(x) = [tex](\frac{1}{x-1} + \frac{1}{x+1}) : ( \frac{1}{x-1} - \frac{1}{x+1} ) [/tex], Unde X Este Număr Real, X≠ -1 Şi X ≠ 1. Arătaţi Că
Cum Aflam Punctul De Intersectie Al Graficelor Un Functii???(cl.8)
1) Dacă Elevii Unei Clase Sunt Așezați Câte 2 Într Banca, Un Elev Nu Are Loc, Iar Dacă Sunt Așezați Câte 3 Intr-o Banca Rămân 3 Bănci Libere. Aflați Câți Elevi
Write Wishesusing Wish Past Tense Or Wish Would . 1 Your Mum`s Always Telling You Off For Watching Television . You`d Like Her To Stop . 2 You Have To Get Up Ve
A)Numeste Personajele Din Poveste Capra Cu Trei Iezi De Ion Creanga. b)Explica Legaturile De Hranire Dintre Personajele Povestirii. Urgenttttt !!! Ofer Cel Mai
Peste Rau Trece , Niciodata Nu Merge - Ghicitoare