RO Study
👤
Aida29
Aida29
25-11-2017
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul foaie de cort
Răspuns :
O000000O
O000000O
25-11-2017
Anul trecut, la tabara de vara , toate foile de cort s au rupt intr un mod misterios
Answer Link
Stetidenisa
Stetidenisa
25-11-2017
In tabara un animal a rupt foia de cort.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Generațiile Care Formeaza Familia Extinsa?Ce Este Un Arbore Genealogic?Ce Elemente Alcătuiesc Istoria Unei Familii?
Mara Evoluează De La Mărunta Negustorie Ambulantă Până La Afaceri De Anvergură, Inclusiv Cămătăria. Toata Energia Ei Este Îndreptată Către Agonisirea Și Tezauri
Omonimia Cuvantului "poate" Cu Exemple Si Sa.mi Spuneti Care E Adverb Predicativ Si Care Verb Predicativ Si De Ce
La Ora 16 :00 Unghiul Dintre Limbile Unui Ceas Are Masura De
Daca Unui Nr Scris Cu Trei Cifre Ii Adaug Cifra 0 La Sfârșit Ai Apoi Il Adun Cu Nr Initial Obțin 8602.Afla Nr Initial
Cine Poate Sa Imi Spuna Ceva Fabule Care Au Un Continut Mai Mare Si Sa Fie Interesante,majoritatea Ce Le Gasesc Sunt Scurte Dar Vreau Ceva Mai Voluminos Cit De
Ajutatima Si Pe Mine La Matematica De Clasa A12 A Exercitiul Se Afla In Poză Imi Trebui Urgent
Compuneti Un Exercitiu Cu Numerele De Pe Jetoane Folosind , Pe Rand, Toate Operatiile Invatate. A}adunare, B}scadere, C}inmultire, D}impartire. 21,7,6,12,56,8,2
Se Dau Punctele: A(4;3), B(-2;3), C(-4;-5) Și D(6;-5). a) Să Se Arate Că Patrulaterul ABCD Este Trapez Isoscel. b) Să Se Calculeze Aria Și Perimetrul Trapezului
Divizori Lui 23 Va Rog Dau Coroana