RO Study
👤
Ruxandraruxi2006
Ruxandraruxi2006
25-11-2017
Matematică
a fost răspuns
84 ca produs de 2 nr compuse
Răspuns :
Denisaalexandra9
Denisaalexandra9
25-11-2017
84 ×2 =168 trebuie sa inmultesti pe 84 cu 2 şi iti da rapunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Sub Forma De Exercitiu:"M-am Gandit La Un Numar.l-am Triplat Si Apoi L-am Scazut Din Catul Numerelor812si4. Rezultatul Acestei Diferente L-am Inmultit Cu
La Marginea Satului Am Numarat 100 Picioare De Vaci Si Rate.stiind Ca Sunt 35 De Capete Aflati Cate Vaci Si Cate Rate Erau
Intr-o Gradina Sunt 100 Trandafiri Si 700 Garoafe. Peste Cate Zile Vom Avea Un Nr Egal De Garoafe Si Trandafiri Daca In Fiecare Zi Se Culeg 125 Garoafe Si Se Pl
O Bila Avand Masa M=2kg Cade Liber De La Inaltimea H=12m , Fata De Sol. Cand Bila Trece Prin B Energia Potentiala A Sistemului Bila-Pamant Este De Trei Ori Mai
Propozitii Cu «sa-l».
De Povestit Vizita Dupa Ion Luca Caragiale Clasa A 3-a .12-13 Randuri
Dati Exemple De Propozitii Cu Pronume Personal Caza Nominativ Functie Sinctactica Subiect !!!!!!!!!!! Repade,dau Funda !!! Pls 2 Enunturi
Buna Ziua! Am Nevoie De Toate Figurile De Stil Explicate Din Textul "Floare Albastra" De Mihai Eminescu
Alcatuieste O Propropozitie Care Sa Respecte Urmatoarele Conditii: a) Propozitia Sa Fie Enuntiativa, Dezvoltata, Afirmativa; b) Propozitia Sa Contina Substantiv
Vreau O Compunere Cu Titlul ,,mama,,