RO Study
👤
Zaroi
Zaroi
25-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Spune plural unui cuvant singular
Răspuns :
Panda909
Panda909
25-11-2017
(sg.)zapada - zapezi. (pl.)
NU prea am inteles tema, dar cred ca e corect.. sper ca te-am ajutat, bafta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corecteaza Si Rescrie Dupa Normele Ortografie Actuale, Urmatoarele Secvente: deavațiascunselea deandoaselea dutevino deababaoarba deandaratelea deanpicioarelea
Scrie Sase Drepturi Fundamentale Ale Cetatenilor Prevazute In Constitutia Romaniei
Ioana Si Matei Au Impreuna 162 Lei.Ioana Primeste 25 Lei Si Matei 13 Lei.cei Doi Au Acum Sume Egale De Bani. Cati Lei A Avut Fiecare La Inceput?
Cine Ma Poate Ajuta Cu Sistemele De Ecuati,nu Le-am Inteles,plizz Ajutati-ma Sa Le Inteleg.
Functie Para Sau Impara ? F:[-2;2]->R , F(x)=-x²+2x+3
Transformati In Fractie: 83,(3)
Spuneti-va Opinia Voastra Despre ; ''Viata Ca O Proda'' De Marin Preda Din Fracmentul : Apele,raurile ,baltile Nu-mi Vorbeau,nu Puneam Deci Mare Pret Pe ele;nic
Coroana care Este Suma A Trei Nr Consecutive Daca Suma Dintre Primu Si Al Treilea Este 234? suma A Patru Nr Este 3257.daca Din Primul Nr Se Scade 123 Din Al Do
Dorina Este Nascuta In Anul 1999, Iar Tatal Sau , In Anul 1970. Cati Ani Avea Tatal Cand A Venit Fiica Sa Pe Lume? Ce Varsta Vor Implini In 2015?
Scrie Un Discurs Antirazboi Si Sustine-l Cu Trei Argumente! Dau Punctaj Maxim !!