RO Study
👤
KittyCat1274
KittyCat1274
25-11-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
Cum se canta pe note "Un elefant"?
Răspuns :
AlitaLidia
AlitaLidia
25-11-2017
sol-sol-fa-mi/sol-sol-fa-mi/sol-sol-la-sol-fa-mi/fa-re
fa-fa-mi-re/fa-fa-mi-re/sol-sol-sol-sol-fa-mi-re-do
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 244.Primul Numar Este Triplul Celui De- Al Treilea,iar Suma Ultimelor Doua Numere Este 178.Afla Cele Trei Numere.REPEDE VA ROG!
La Cantina S-au Adus 5 Saci Cu Morcovi Si 3 Cu Cartofi,cantarind In Total 270kg,iar În Alta Zi S-au Adus 7 Saci Cu Morcvi Si 3 Saci Cu Cartofi Au In Total 330kg
Raportul Ariilor Avdoua Dreptunghiuri Este 4/9,iar Raportul Lungimilor Lor Este 2/3.Aflati Raportul Latimilor
Indicatii Funcția Si Cazul Pronumelui Sau Adjectivului Demonstrativ Din Enunturile De Mai Jos : 1 . Inca Te Gandesti La Aceea 2. Geamantanul Acesta Este Nou 3 .
Va Rog Frumos Am Mare Nevoie .Cum Este Explicare A Verbului La Perfect Compus ?Nu Inteleg !
Motiveaza Utilizarea Virgulei In Vresurile:Codrule,stapânule, /Codrule,bătrânule!
Adauga La Suma Numerelor Formate Numai Din Zeci Mai Mici Decât 40, Vecinul Mai Mare Al Numărului 8.cit Ai Obtinut?
Daca Aria Totala A Unui Paralelipiped Draptunghic Este De 94cm ,iar Suma Dimensiunilor Sale Este De 12cm, Determinati Diagonala Paralelipipedului Dreptunghic
Un Telefon Si O Tableta 1700 De Lei Iar 3 Telefoane Si 2 Tablete Costa 4600de Lei cat Costa O Tableta
Care Sunt Formele Scurte La Pronumele Personal