RO Study
👤
Taniaandreea13
Taniaandreea13
11-01-2015
Matematică
a fost răspuns
de 3 ori mai mic decat 6
Răspuns :
Panamera
Panamera
11-01-2015
2 este de 3 ori mai mic decit 6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie Si Mie O Compunere Despre Prietenie
Alcătuieste Un Text Din Care Sa Reiasă Respectul Tau Fata De Parinti .Foloseste Cel Putin Trei Dintre Urmatoarele Formile. *Sărmana! *Te Rog Frumos!* Multumesc!
Scrieti 5 Cuvinte Derivare Cu Prefixul -ne. (e Pentru Sora-mea Si Nu Ma Crede Ce Ii Spun) Multumesc, Dau Coroana,
Ce Fel De Imagini Apar In Textul C : Prin Dealuri Sarace Se-aude Un Zvon Care Creste Mereu.Il Spun A Paraului Unde , Il Canta Tot Sufletul Meu. Comper Va Rog
In Triunghiul ABC , Masura Unghiului A = 90 De Grade , AD Perpendicular Pe BC , D Apartine Lui BC . CD = 8 Cm , BC = 18 Cm . Calculați : BD =?
Fie Expresia E(x)=(x+1)²+2(x-7)+1,x∈R Aratati Ca E(x)+16≥0
Scrie Cate Doua Exemple De Adjective: -cu Doua Forme Flexionare:....... -cu Trei Forme Flexionare:........... -cu Patru Forme Flexionare:….....
Calculați. a) 0,1×{[0,01×100+(4-1,2:0,1)]:5,2+100×0,01} 2 b) {2,2:[0,2+0,0 (2):0, (02)]-0, (6) }:1, (5) c)
Precizeaza Numarul De Forme Flexionare Pentru Fiecare Adjectiv Din Seria: limpede,romanesc,rau,scund,mare,rece,frumos,adanc,cuminte,mic
Precizeaza Functia Sintactica A Primului Adjectiv Din Textul Regele Lupilor,Cartea 1-Toiagul De Stejar Si Formuleaza Un Enunt In Care Acest Adjectiv Sa Aiba Alt