RO Study
👤
Pascutalle
Pascutalle
25-11-2017
Matematică
a fost răspuns
cat este radical din 29,16? va rog urgent
Răspuns :
Ionutz221
Ionutz221
25-11-2017
radical din 29,16 este 5,4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Motiveaza Utilizarea Cratimei In Versul O Sa I-as-acum Acum
Ofer 20p Pentru 4mese Si 10scaune S-au Plătit 650lei .Cat S-a Plătit Pentru O Masa Si Cat Pentru Un Scaun Daca Omisa Casta Cat 4scaune ?
In Triunghiul ABC ,m Unghiului A=105 Grade ,m Unghiului B=30 De Grade ,iar Inaltimea Din A Are Lungimea AD=20 Cm .Calculati Aria Triunghiului
1-Raza Uni Cerc Cu Diametrul E 6 Cm Este Este Egala Cu...cm 2-Segmentul De Dreapta Care Uneste Doua Puncte De Pe Cerc Se Numeste.... 3-Dreapta Care Treceprin In
Adaugati Pe Langa Substantiv Din Propozitia De Mai Jos Cate Un Atribut.analizati Partile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Atributele : Florile Din Gradina Ra
1) Subliniati Predicatele Din Fragmentul De Mai Jos,precizand Felul Lor : Predicat Verbal (pv) ,predicat Nominal (pn) "Era Un Copilas Palid Si Maruntel Si Tara
Explica Semnificatia Versurilor Adanc Si Mult Te-am Cautat:nu Te-am Gasit./Belsug De Vis In Mine Port - Si-s Obosit .Va Rog Am Nevoie Urgent!!!!
Eseu Argumentativ Bunuri Materiale
1. Trouve Dans Le Texte: a) Les Antonymes De: Avoir Tort, Inimitie, Pretentieux, Ennemi. b) Les Monts De La Meme Famille Que: Amical, Etouffement, Plainte,atten
Amenajarea Unui Cabinet Cu Calculatoare. Sau Cumpărat 9cal.cu 1000 De Euro .9 Monitoare Cu 100 De Euro .unul Singur Costa Atât .si 1 Imprimanta Cu 350.de Euro.I