RO Study
👤
Pintilievali
Pintilievali
24-11-2017
Matematică
a fost răspuns
Si √724 si √135 va rog :))
Răspuns :
MustangFord2004
MustangFord2004
24-11-2017
radacina di 724=29.90
radcal din 135=11.61
sper ca tem ajutat astept corona
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cineva Sa Imi Zica Si Mie Care Au Fost Cauzele Izbucnirii Revoltei Contra Lui Carol I Si Ce Insemnatate A Avut "revolutia Glorioasa Din 1689? Multumesc! :
Precizeaza Figura De Stil Ce Se Obtine Prin Folosirea Adverbelor Scrise Cu Litere Mari Din Fragmentele: a)ZIUA Ninge , NOAPTEA Ninge, DIMINEATA Ninge Iara! b)Ia
Demonstreaza In Enunturi Valorile Morfologice Ale Cuvintelor: Dulce, Linistit, placut, Moale
Sala De Matematica Are Lungimea De 10 M, Latimea De 5 M Si Inaltimea De 2, 85 M. Ce Volum De Aer Se Afla In Sala?
Foemeaza Adverbe Cu Ajutorul Sufixelor: -eşte,-îş, -iş.de La Cuvintele De Baza:neamţ, A Se Târî, Piept. Va Rog Imi Trebuie Urgent . Dau Coroana
Va Rog Ajutati Ma!!!!!!Suma A 5 Numere Este 218.Aflati Numerele ,stiind Ca Primele 3 Numere Sunt Direct Proportionale Cu 5,6,10,iar Ultimele 3 Numere Sunt Inver
Am Nevoie De Ajutor .... Trebuie Sa Rezolv : 4xpatrat = 1+3+5+7+......+2011 . Cum Rezolv ?
Facetimi Varog Un Biletel,o Invitatie La Ziua De Nastere,si O Telegrama .Va Rog Dau 20 De Puncte Si Coroana.Dar Sa Fie Frumoase.
Curent Rece In Partea De Sud-est Al Oceanului Atlantic.
Va Rog Din Suflet,ajutor! Dau: Coronita+20 De Puncte+multumesc. -----> --> 5.Inventati Un Joc De Grup Si Stabiliti Regulile Acestuia.