RO Study
👤
Vallerya
Vallerya
24-11-2017
Matematică
a fost răspuns
AJUTOR
Ex 8
Dau coroana
Răspuns :
SW2S
SW2S
24-11-2017
[-14:7+14:(-2)] - ( - 2)^2 * [-4+12:(-6)- ( -2)*(-12)]= [ - 2 -2] - 4 * (-4 - 2 - 24) =
= -4 - 4(-30) = -4 + 120 = 116.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Da 5 Exemple De Operatii Care Se Pot Face Cu Folderele Si Fisierele. REPEDE VA ROG MULT
Numai 1 Și 2!!!+100 Puncte!!!!!
Repede Ofer 100 Pct Si Coroana Vr Ca Problemele Să Fie Și Explicate Dar Și Rezolvate +Ce Sunt Acelea Marimi Direct Proportionale Si Invers Proportionale Si Cum
Analizeaza Adjectivele Din Textul Retetei Dupa Modelul Dat
Am Nevoie Foarte Repede. DAU COROANA.
Alcatuiti Un Text Cu Introducerea: "Tudor Si Sofia Au Terminat Temele.Se Gandesc Cum Sa Isi Petreaca Timpul Liber. -Ce Ar Fi Sa-i Invitam Pe Maria Si Radu Pe
Diferența A Două Nr. Este 18904. Al Doilea Nr. Este Cu 647 Mai Mare Decât Triplul Primului Nr . Află Cele Doua Nr Prin Segmente Vă Rog!!!!!!
Într-o Progresie Geometrică Cu Termeni Pozitivi, Suma Primilor Doi Termeni Es 4, Iar A Următorilor Doi Termeni Este 36. Determinați Primul Termen Al Pr Gresiei.
Create A Poster That Cyrus McCormick Could Post Around Town To Advertise His Combine To Farmers. Include At Least One Picture And 5 Sentences About The Reaper.
Dacă Punctul A Aparţine Segmentului MN Şi AM/AN = 4/5, Calculati:a AN/AMb AN/MNc MN/ANd AM/MN